29 Aug 2015

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com



Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.


Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.

nak join giveaway ini, sila klik pada banner..

20 Aug 2015

Segmen "Meh Sally Nak Review"


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Selamat Bersegment semua... 

Gud Luck :))

18 Aug 2015

Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada jam 10.00 malam 17 OGOS 2015 hingga 11.59 malam 31 OGOS 2015. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 155.00 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI...
Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini. 

Syarat-syaratnya :
1. Wajib Follow Blog Sponsor
Diari Jejaka Hangat | Wan Sarah | Cik Miela | Missakuradiary | Aderakukeysah  
Awansayatasana | Azirahman | Yayacendana | Nizam |

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Follow  Instagram Sponsor

5. Buat entri bertajuk Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Sekian.

16 Aug 2015

flowerputih.blogspot.com

Hii..

First entry kali ni , nak story macam mana blog ni boleh wujud.. Actually , aku ada 1 blog yang dah lama.. tapi tak ada lah lama sangat , tapi boleh lah... memang agak aktif jugak sampai sekarang.. Ntah macam mana tiba2 tergerak hati nak buat blog baru.. kiki

Nama blog pun ntah dapat dari mana , haha.. mula nya nak letak english2 sikit.. tapi memandangkan reader kita akan datang orang malaysia.. so , kene lah buh ala2 kemelayuan gituu.. So i pilih yang kelasik sikit.. Ingat nak buh bungaputih , tapi tak dapat..

flowerputih.blogspot.com

Akhirnya "flowerputih" jadi pilihan hati.. yang penting tak susah untuk orang ingat.. hihi , masa buat entry ni pun takde follower lagi... tapi takpe lah , kejap lagi kita cari lah follower naa... hihi , biar bila diorang follow blog..dah ada benda yang nak di baca.. tak ada lah kosong sangat kan.. ye dok??

Harap2 aku berjaya lah collect follower macam mula2 aku buat blog lama tu.. Inshaa Allah 
Nampak nya , aku dah jadi blogger baru lagi lah kan.. korang jangan lah tanya kenapa aku buat blog baru ni... hihi... adalah sebab ... malas nak explain panjang.. hihi



Meh support blog ni pulak... mihmih